Puls 2018

Op 8 februari 2018 vond de 3e editie van Puls plaats. 335 bezoekers, waaronder patiënten, wetenschappers, zorgverleners en medewerkers van (biomedische, farmaceutische en technologische) bedrijven bogen zich over 9 thema’s in 44 sessies. 75 van hen waren zelf sessie-afzender. Zij legden relevante vragen over hun onderzoeksonderwerp voor aan de deelnemers. Iedereen was de hele dag volop interactief met elkaar. In gesprekken, door live te stemmen en door in de Puls app oproepen en polls te beantwoorden.

Puls-deelnemers waren zeer tevreden over het evenement. Zij gaven Puls 2018 een klinkende 8. Iedereen ziet voor de Hartstichting en Harteraad een rol in het bij elkaar brengen van de groepen om de impact van wetenschap te vergroten.

Klik op de foto voor het filmpje Terugblik op Puls 2018.

Reacties van deelnemers

Een kleine greep uit de reacties na afloop:

“Mooi om met ervaringsdeskundigen te communiceren”
Patients Included

“Informatief. Veel mogelijkheden om contacten te leggen”

“Fijn dat men mij als patiënt om input vraagt”

“Van lab naar leven... dat valt of staat met luisteren naar elkaar”

“Belangrijkste opbrengst was de bevestiging van patiënten en professionals op onze aanpak”

“Er kwam veel input en er was veel interactie met de diverse groepen aan ervaringsdeskundigen, zorgprofessionals en wetenschappers”

“Er was veel variatie in sessies en voldoende mogelijkheid om met elkaar in  gesprek te gaan.”

“Ik heb veel nieuwe dingen gehoord.”

“Het meest waardevol is het gevoel van samenwerking, dat we met alle deelnemers van Puls toewerken naar hetzelfde doel.”

Reacties van sessie-eigenaren

Lees de reacties van een aantal sessie-eigenaren. Zij vertellen hoe waardevol Puls 2018 en de interactie met deelnemers voor hun vraagstukken waren.

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren